Psykolog i Aalborg

Vores konsulent Camilla Dahlbom Jensen tilbyder psykologisk behandling til unge og voksne med kognitiv adfærdsterapi i Aalborg. Hun har blandt andet erfaring med behandling af angstlidelser, herunder specifikke fobier, generaliseret angst, social angst, præstationsangst, sygdomsangst og OCD. Derudover har hun erfaring med behandling af depression, lavt selvværd, perfektionisme, jalousi, stress, sorg og krise samt vredeshåndtering. Camilla tilbyder også intelligenstestning af børn og unge med WISC-V.

Ønsker du en samtale med vores psykolog i Aalborg? 
Kontakt os for at aftale en tid, eller lad os ringe til dig.

Om Camilla Dahlbom Jensen

Psykolog Camilla Dahlbom tilbyder hjælp til en lang række problemstillinger for både børn og voksne. Camilla er uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet, og har tidligere arbejdet som frivillig gruppeterapeut hos TUBA, hvor hun ledte gruppeforløb for unge fra familier med misbrugsproblematikker. Camilla har også arbejdet ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg Kommune, hvor hun rådgav fagfolk og forældre i håndteringen af børn og unge med forskellige diagnoser og udfordringer med skolefravær. Senest har Camilla gennem sit arbejde i en anden privat psykologklinik, opnået erfaring med behandling af en bred vifte af psykologiske udfordringer.

Psykolog Camilla Dahlbom

Behandling i Aalborg

Camilla tilbyder kognitiv adfærdsterapi for en lang række psykologiske problemstillinger. Kognitiv adfærdsterapi (KAT) er en evidensbaseret terapeutisk metode, der fokuserer på at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og adfærd for at forbedre følelsesmæssig regulering og udvikle personlige mestringsstrategier.

Læs mere om vores behandling

Derudover tilbyder Camilla selvforståelsesforløb til personer med ADHD. Selvforståelsesforløbet består af 5 samtaler af 90 minutters varighed. I forløbet tager man udgangspunkt i et visuelt og konkret materiale. Fokus er på den enkeltes ADHD-profil samt strategier til at håndtere udfordringer i hverdagen.

Psykologhuset Vesterå i Aalborg

Psykologhuset Vesterå er beliggende i hjertet af Aalborg, med en indgang mellem Restaurant Struktur og Café Vesterå. Der er gode parkeringsmuligheder langs Vesterå og i parkeringshuset Palads. Offentlig transport er let tilgængelig, med busstoppestedet Jomfru Ane/Borgergade for enden af Vesterå. Ved ankomst til psykologhuset træder du ind i vores hyggelige venteværelse, hvor du kan nyde en kop kaffe, te eller kakao, mens du venter på at blive hentet til din aftalte tid.

Adresse:

Vesterå 4, 1. th.,
9000 Aalborg

Kontakt os
Psykolog Aalborg

Priser i Aalborg

Obs. vores priser i Aalborg afviger fra de andre lokationer.

Opstartssamtale (90 min.): 1.200 kr.

Efterfølgende individuelle samtaler (50 min.): 950 kr.

Efterfølgende individuelle samtaler studerende (50 min.): 800 kr.

Selvforståelsesforløb til ADHD (90 min. x 5 samtaler): 7.500 kr.

WISC-V med opstartssamtale (60 min.), testning (120 minutter), afrapportering og tilbageleveringssamtale (60 min.): 7.500 kr.

Vores andre lokationer